SitOn

De creatie van veelzijdige groene zones in verstedelijkt gebied staat vandaag meer dan ooit op de verlanglijst van diens inwoners. We hunkeren allemaal naar meer groen in ons straatbeeld. SitOn is een all-in oplossing voor de inrichting van deze openbare ruimte om te kunnen genieten van de groene omgeving.

 

Het zitelement SitOn herken je onmiddellijk aan zijn tijdloze eenvoud. Dankzij de combinatie van staal en hout is ook duurzaamheid gegarandeerd. Als uitbreidingsmodule van Brink en Shape wordt SitOn ontworpen en geproduceerd op maat van het project: jij bepaalt zelf waar je dit zitelement precies wil inpassen. Zo worden de plantenvlakken op een stijlvolle manier voorzien van comfortabele zitelementen.

De houten balken geven de SitOn een robuuste en tegelijk warme look. En zoals je van Wibio mag verwachten is deze zitbank vervaardigd uit duurzaam ontgonnen hout. De aansluiting van het zitoppervlak op de staalconstructie oogt natuurlijk dankzij verborgen koppelingen. Deze worden op hun beurt op een stalen draagprofiel gemonteerd. Zo hoef je de SitOn ter plaatse enkel nog te bevestigen op de achterzijde van Brink of Shape, die daarvoor uitgerust zijn met beugels op het omega-profiel.