Mobiel groen

In onze hedendaagse samenleving valt groen niet meer weg te denken; het maakt er essentieel deel van uit. Ook bij tijdelijke evenementen en op polyvalente open ruimtes is een groene aankleding een bepalende factor voor de sfeer.

 

Pleinen en straten moeten vandaag vaak meer dan een functie vervullen, wat maakt dat flexibiliteit en veelzijdigheid verwacht worden. Ook wanneer niet alle bouwelementen binnen het ontwerp permanent van aard mogen zijn, kan je als ontwerper – gelukkig – beroep doen op enkele mobiele oplossingen, die in een mum van tijd geplaatst en verplaatst zijn, een instant resultaat met groen of bloemen te voorschijn toveren, en even snel weer opgeruimd zijn.

 

Naast parken en mooi ingerichte groene ruimtes heeft een stadsmens ook en vooral nood aan oogcontact met groen. Want het is net die directe impact die haar of hem onbewust een goed gevoel geeft. Dankzij kleinere ingrepen kan groen binnen het onmiddellijke gezichtsveld van de burger het grijs van de stad doorbreken. Een bloementoren op de hoek, een groene wand die de grauwe gevelrij aan de overkant van de weg camoufleert, of boombakken die het straatzicht vanuit je raam vergroenen, het zijn maar enkele van de verschillende mogelijkheden om aan het groene verlangen te voldoen.

 

Met de keuze uit MobiWall, FlowerTower en TreeCube stel je de ideale mobiele groencombinatie voor jouw toepassing samen.